Voor jezelf werken vanuit huis....

 

Heb je daar wel eens aan gedacht?

werken vanuit huis

Zoek jij een nieuwe uitdaging waarbij je meer vrije tijd voor jezelf wilt hebben en toch een volledig inkomen wilt verdienen? Zoek jij een betere balans tussen werk en privé? Ben je ondernemend ingesteld en een doorzetter? Voor jezelf werken vanuit huis naast een andere baan, gezin of een studie is momenteel erg gewild. Dit is jouw kans om iets nieuws aan te pakken en voor jezelf te werken.

Je kunt als zelfstandig werkende Wellnesscoach en/of Businesscoach aan de slag. Je werkt vanuit huis of een andere locatie en je werkt voor jezelf. Je bent je eigen baas, dat houdt in dat je je eigen werktijden bepaalt en dus daarmee ook je eigen inkomen. Werken als Wellnesscoach geeft enorm veel voldoening. Je houdt je namelijk bezig met gezondheid, voeding, sport en lifestyle. Onderwerpen die vandaag de dag enorm in de belangstelling staan.

Je mag zelf bepalen hoeveel mensen je wilt adviseren en begeleiden. Je gaat werken in een enorme groeimarkt met volop kansen, zowel parttime als fulltime en zowel nationaal als internationaal. Wil je graag werken vanuit huis en zelf je toekomst en werktijden bepalen en meer vrijheid? Houd je van mensen en heeft voeding, sport en lifestyle je interesse? Dan is dit je ideale kans op meer tijd, meer geld en dus meer vrijheid.